
Hongaarse Goulash met Witte Rijst en Sperzieboontjes
Bereidingsadvies: 1 dag voor consumptie ontdooien in koelkast. Gaatjes prikken in folie en ca. 3,5 minuten verwarmen in de magnetron op vol vermogen. Eenmaal ontdooid binnen 2 dagen consumeren. Na ontdooien niet meer invriezen.
Ingrediënten: rijst, water, raapolie, rundvlees, paprika, ui, champignons, tomaat, ui, paprika, wortel, knoflook, aardappel, prei, kool, TARWEzetmeel (GLUTEN), zout, SELDERIJblad, aroma (bevat mononatriumglutamaat E 621 en SELDERIJ), aardappelzetmeel, MELKSUIKER (LACTOSE), maltodextrine, rijstebloem, stabilisator (E450), palmvet, MELKEIWITTEN (LACTOSE), zonnebloemolie, sperziebonen, smaakversterker (E621, E641, E6270), MELKSUIKER, specerijen (knoflook, kurkuma), aroma's ( bevat SELDERIJ), suiker, nootmuskaat.
Voedingswaarde per 100g:
Energie(kJ) Energie(kcal) Vetten - waarvan verzadigd Koolhydraten - waarvan suikers Eiwitten Zout | 647 154 4 1 18 3 10 1 | kJ kcal g g g g g g |
1
Eenvoudig online bestellen
Kies zelf uw afhaalmoment
Altijd vers en de beste kwaliteit