
Kippenpasteitje ( 250 gram kippenragout met pasteibakje )
Bereidingsadvies: 1 dag voor consumptie ontdooien in koelkast. Gaatjes prikken in folie en ca. 2,5 minuten verwarmen in de magnetron op vol vermogen. Eenmaal ontdooid binnen 2 dagen consumeren. Na ontdooien niet meer invriezen.
Ingrediënten: Kippenvlees, room (MELK, LACTOSE ), gemodificeerd maiszetmeel, stabilisatoren (E466, E331), carrageen, emulgator (E471), champignons, TARWEBLOEM( GLUTEN ), palmvet, zout, kruiden & specerijen, TARWEbloem, plantaardige olien en vetten ( palm, raap ), zout, erwteneiwit, maiszetmeel.
Voedingswaarde per 100g:
Energie(kJ) Energie(kcal) Vetten - waarvan verzadigd Koolhydraten - waarvan suikers Eiwitten Zout | 622 149 9 5 5 0.5 13 1 | kJ kcal g g g g g g |
1
Eenvoudig online bestellen
Kies zelf uw afhaalmoment
Altijd vers en de beste kwaliteit