Terug naar assortiment
Wortelstamppot met gehaktbal en vleesjus

Wortelstamppot met gehaktbal en vleesjus


Wortelstamppot met gehaktbal en vleesjus

Bereidingsadvies: 1 dag voor consumptie ontdooien in koelkast. Gaatjes prikken in folie en ca. 3,5 minuten verwarmen in de magnetron op vol vermogen. Eenmaal ontdooid binnen 2 dagen consumeren. Na ontdooien niet meer invriezen.


Ingrediënten: Aardappel, groenten ( wortel ), ui, MELK, spek, (varkensvlees, zout, conserveermiddel E250, maltodextrine, rookaroma), sojaolie, conserveermiddel E 262, glucosestroop, zeezout, verdikkingsmiddel E415, rundvlees, melasse, dextrose, TARWEzetmeel, water, gistextract, SOJAbonen, natuurazijn, salmiaczout, specerijen (koriander, peper, gember, foelie, kardemom, chili), TARWEBLOEM (GLUTEN), gemodificeerd aardappelzetmeel, palmvet, maltodextrine, gistextract, aroma (bevat TARWE,GERST (GLUTEN)), kleurstof (E150c), tomatenpuree, suiker, guargom, vleesextract, citroenzuur, melkzuur, kruiden.


Voedingswaarde per 100g:

Energie(kJ)
Energie(kcal)
Vetten
- waarvan verzadigd
Koolhydraten
- waarvan suikers
Eiwitten
Zout
423
101
4.5
1.4
8
2.1
6.7
0.7
kJ
kcal
g
g
g
g
g
g

€ 8,00 / stuk

1

Eenvoudig online bestellen

Kies zelf uw afhaalmoment

Altijd vers en de beste kwaliteit