
Boerenkool stamppot met Speklap en vleesjus
Bereidingsadvies: 1 dag voor consumptie ontdooien in koelkast. Gaatjes prikken in folie en ca. 3,5 minuten verwarmen in de magnetron op vol vermogen. Eenmaal ontdooid binnen 2 dagen consumeren. Na ontdooien niet meer invriezen.
Ingrediënten: Aardappel, boerenkool, MELK, spek ( varkensvlees, zout, conserveermiddel E 250, maltodextrine, rookaroma), sojaolie, conserveermiddel E262, glucosestroop, zeezout, verdikkingsmiddel E 415, varkensvlees, specerijen (koriander, paprika, gember, peper, komijn, SELDERIJZAAD, foelie, kurkuma, chilies, kardemon), groenten ( ui, tomaat, knoflook), aroma's (bevat SOJA), kruiden, water, TARWEBLOEM (GLUTEN), gemodificeerd aardappelzetmeel, palmvet, maltodextrine, gistextract, aroma (bevat TARWE,GERST (GLUTEN)), geroosterde ui, kleurstof (E150c), tomatenpuree, suiker, guargom, zuurteregelaar (natriumdiacetaat E262), vleesextract, citroenzuur, melkzuur, kruiden en specerijen.
Voedingswaarde per 100g:
Energie(kJ) Energie(kcal) Vetten - waarvan verzadigd Koolhydraten - waarvan suikers Eiwitten Zout | 563 135 3 8 7 2.1 6.7 0.7 | kJ kcal g g g g g g |
1
Eenvoudig online bestellen
Kies zelf uw afhaalmoment
Altijd vers en de beste kwaliteit