Terug naar assortiment
Zuurkoolstamppot met slavink en vleesjus

Zuurkoolstamppot met slavink en vleesjus


Zuurkoolstamppot met slavink en vleesjus

Bereidingsadvies: 1 dag voor consumptie ontdooien in koelkast. Gaatjes prikken in folie en ca. 3,5 minuten verwarmen in de magnetron op vol vermogen. Eenmaal ontdooid binnen 2 dagen consumeren. Na ontdooien niet meer invriezen.


Ingrediënten: Aardappel, zuurkool ( witte kool, zout, antioxydant E300), MELK, spek ( varkensvlees, conserveermiddel E 250, maltodextrine, rookaroma), sojaolie, conserveermiddel E262, glucosestroop, zeezout, verdikkingsmiddel E 415, rundvlees, groenten, specerijen (koriander, peper, gember, foelie, kardemom, chili), water, TARWEBLOEM (GLUTEN), gemodificeerd aardappelzetmeel, palmvet, maltodextrine, gistextract, aroma (bevat TARWE,GERST (GLUTEN)), geroosterde ui, kleurstof (E150c), tomatenpuree, suiker, guargom, zuurteregelaar (natriumdiacetaat E262), vleesextract, citroenzuur, melkzuur, kruiden.


Voedingswaarde per 100g:

Energie(kJ)
Energie(kcal)
Vetten
- waarvan verzadigd
Koolhydraten
- waarvan suikers
Eiwitten
Zout
429
103
4.6
1.5
7.9
0.8
6.9
1
kJ
kcal
g
g
g
g
g
g

€ 8,00 / stuk

1

Eenvoudig online bestellen

Kies zelf uw afhaalmoment

Altijd vers en de beste kwaliteit