
Zuurkoolstamppot met slavink en vleesjus
Bereidingsadvies: 1 dag voor consumptie ontdooien in koelkast. Gaatjes prikken in folie en ca. 3,5 minuten verwarmen in de magnetron op vol vermogen. Eenmaal ontdooid binnen 2 dagen consumeren. Na ontdooien niet meer invriezen.
Ingrediënten: Aardappel, zuurkool ( witte kool, zout, antioxydant E300), MELK, spek ( varkensvlees, conserveermiddel E 250, maltodextrine, rookaroma), sojaolie, conserveermiddel E262, glucosestroop, zeezout, verdikkingsmiddel E 415, rundvlees, groenten, specerijen (koriander, peper, gember, foelie, kardemom, chili), water, TARWEBLOEM (GLUTEN), gemodificeerd aardappelzetmeel, palmvet, maltodextrine, gistextract, aroma (bevat TARWE,GERST (GLUTEN)), geroosterde ui, kleurstof (E150c), tomatenpuree, suiker, guargom, zuurteregelaar (natriumdiacetaat E262), vleesextract, citroenzuur, melkzuur, kruiden.
Voedingswaarde per 100g:
Energie(kJ) Energie(kcal) Vetten - waarvan verzadigd Koolhydraten - waarvan suikers Eiwitten Zout | 429 103 4.6 1.5 7.9 0.8 6.9 1 | kJ kcal g g g g g g |
1
Eenvoudig online bestellen
Kies zelf uw afhaalmoment
Altijd vers en de beste kwaliteit